26 марта


14:53

У Києві скасували анонсовану півторадобову комендантську годину. Перехід на “літній час” ще не скасовано

12:38

Україна переводить стрілки на годину вперед, у Києві - комендантська година на півтори доби

21 марта


12:42

21.03.2022 у Києві та області на півтори доби вводять "посилену" комендантську годину

15 марта


15:06

У Києві та області знову запроваджують комендантську годину на півтори доби

11 марта


17:53

Міноборони РБ: інформація про ракетний удар по білоруському селу - фейк. Проте вторгнення в Україну готується

16:31

Російські літаки зайшли з території України і нанесли вогневе ураження по населених пунктах у Білорусі

15:58

Міністр оборони України звертається до народу Білорусі

22 мая


12:44

Операція «Гірдон»: Гіркін усім задоволений, а Гордона вважає дурнем, мерзотником, майже го…доном

14 мая


15:42

Окупанти «ізолювали» у Донецьку обвинуваченого у справі МН17

17 сентября


12:33

Гончарук прокоментував свій коментар щодо ПриватБанку

10:18

Прем’єр Гончарук не виключає «компроміс» із Коломойським щодо ПриватБанку

09:12

«Слуги народу» пропонують змінити закон «Про столицю» і провести вибори мера Києва у грудні

08:58

Будинок колишньої глави Нацбанку Гонтаревої спалили

08:40

Дoба ООС: один наш військовий загинув, двох поранено

16 сентября


17:28

Після програного Зеленським парі чиновників міської ради Дніпра оголошено в розшук

17:07

Скасовано постанову Матіоса про «засекречення» декларацій військових прокурорів

12:55

І цього тижня Зеленський не зможе відібрати у Авакова Нацгвардію

12:23

Бюджет-2020 презентують нардепам у п’ятницю

12:11

Посольство США сподівається, що нова ЦВК буде не гірше той, що розігнав Зеленський

11:59

Богдан - о фракції «Слуга народу»: там є «божевільні, психічно хворі»

08:41

Доба ООС: поранено одного військовослужбовця

15 сентября


17:27

Рада отримала проект держбюджету-2020

09:03

Доба ООС: обстріли не припиняються

14 сентября


14:59

Зеленський наклав вето на Виборчий кодекс з відкритими списками

08:50

Доба ООС: поранено вісьмох наших військових

13 сентября


18:44

У Кремлі наполягають: спочатку фіксація «формули Штайнмайера» - потім «нормандська» зустріч

17:26

Для Коломойського відкрилося «хороше вікно»: крізь нього він бачить вихід із ситуації з ПриватБанком

16:52

Меру Дніпра не пробачили вигране у Зеленського парі: у міськраді обшук

13:58

Порошенко прийшов на допит до ДБР – ДБР прийшло з обшуком до банка Порошенка

13:34

Стало відомо, під приводом чого намагаються вилучити у ПриватБанку документи, «пов'язані з юридичним захистом банку»

Экс-замминистра внутренних дел воззвал к так называемой совести милиционеров

Народный депутат Украины Виктор Король («Наша Украина») обратился к своим бывшим коллегам по милицейским погонам с открытым письмом, в котором просит правоохранителей не травить Ющенко и не мешать народу выбирать себе президента.


Приводим текст сией эпистолы:

Шановні друзі, колеги!

Звернутися до вас мене спонукали останні політичні події, пов’язані з президентськими виборами і залученням вас, працівників правоохоронних органів, до політичних розборок на стороні владних структур.

Я, колишній працівник органів внутрішніх справ та податкової міліції, знаю усі Ваші проблеми зсередини, оскільки, працюючи в оперативних службах правоохоронної системи, зокрема в карному розшуку, пройшов шлях від лейтенанта до генерал – лейтенанта міліції, заступника Міністра внутрішніх справ України. З посади першого заступника голови ДПА України – начальника податкової міліції, я був обраний у народні депутати України.

Сьогодні, у мене особливу тривогу викликає те, що, вперше за роки незалежності нашої країни, керівництво правоохоронних структур в угоду нинішній владі, яка скомпрометувала себе скоєнням злочинних дій проти власного народу, примушує вас, працівників правоохоронних органів всупереч ст.60 Конституції України і ст.41 Кримінального кодексу України виконувати злочинні накази та вчиняти протиправні дії, спрямовані на обмеження прав і свобод своїх співвітчизників стосовно вільного вибору дійсно демократичного народного Президента України.

Переслідуючи мету всілякими засобами утриматися при владі, забезпечити підтримку провладного кандидата у президенти з кримінальним минулим, широкого поширення набула практика незаконного порушення кримінальних справ, проведення оперативно-розшукових заходів та слідчих дій стосовно кандидатів у президенти від опозиційних партій та опозиційних народних депутатів України.

Шановні друзі! Вас та членів ваших сімей намагаються зробити заручниками політичної ситуації, яка склалася в державі.

Події в Мукачево, Сумах, Івано-Франківську, Бахчисараї, Комінтернові Одеської області, на горі Ай-Петрі в Криму, м.Києві та в інших населених пунктах України є яскравими прикладами того, що вас примушують виступати проти власного народу, штовхають до вчинення дій, за які передбачена кримінальна відповідальність. У цей відповідальний час, органи прокуратури, які мають здійснювати нагляд за дотриманням чинного законодавства, демонструють бездіяльність або самі сприяють його порушенню. Замість цементування правоохоронної системи, Генеральною прокуратурою України роздувається штучне протистояння між судовою системою і правоохоронними органами. Про що може йти мова, коли, безпосередньо Генеральний прокурор України Васильєв всупереч таємниці слідства та правовій етиці, оприлюднив закриті відомості стосовно факту отруєння кандидата у Президенти України Віктора Ющенка.

Таким керівникам правоохоронних органів як Генеральному прокурору України Г.Васильєву, першому заступнику голови Служби безпеки України В. Сацюку, Міністру внутрішніх справ України М. Білоконю, та деяким іншим є що втрачати. Вони і їм подібні впровадили в державі практику, коли звання, посади і нагороди отримують не професіонали, які чесно і самовіддано ведуть боротьбу із злочинністю, а ті хто замість служіння закону, прислужують владі, виконуючи її незаконні, у тому числі злочинні вказівки. На жаль, кадрова політика створена Адміністрацією Президента призвела до системного хабарництва та поборів. За хабарі призначаються на посади, за відданість партії, яку очолює Глава Адміністрації Президента присвоюються звання та роздаються нагороди. Всупереч чинному законодавству всі призначення відбуваються через штаб СДПУ(о) тобто Адміністрацію Президента.

Незважаючи на вимоги суспільства - загострення боротьби із злочинністю, особливо з її організованими формами, тероризмом та іншими тяжкими злочинами проти держави та людства керівництво правоохоронних органів нічого не зробило щодо реформування правоохоронної системи, усунення дублювання між її структурами, підвищення їх ефективності.

У той же час, бажаючи залишитися при владі, окремі представники вищого керівництва правоохоронних органів, які живуть подвійними стандартами, ведуть закулісні переговори з опозиційними кандидатами у президенти аби залишитися у владного кормила і не відповідати за вчинене беззаконня.

Одним із яскравих прикладів цього є таємна зустріч першого заступника голови Служби безпеки України В.Сацюка з народним депутатом України кандидатом у Президенти України В.Ющенком, після якої останній опинився в лікарні.

Із обставин що склалися в державі, народні депутати України вимушені самі виявляти багаточисленні порушення та залучати правоохоронні органи до цього.

У цей складний для усього народу час, незрозумілою залишається позиція гаранта Конституції України, нинішнього Президента України, який спостерігаючи за цими негативними процесами, не дає їм адекватної оцінки.

Я глибоко переконаний, що більшість працівників правоохоронних органів, у цей відповідальний для нашої країни час, як і в перші роки нашої незалежності, будуть гідно виконувати свій службовий обов’язок, передбачений прийнятою присягою і не допустять вчинення злочинних дій проти власного народу.


Пресс-служба партии Солидарность

Версия для печати  Версия для печати

11 Октября 2004 15:20


 

 

Генпрокурор Луценко каже, що 31 травня врятував ціле місто. На яку нагороду він, на Вашу думку, за цей вчинок заслуговує?

Запрошення на чергове засідання РНБО України (6)

Обрання членом РНБО врятованого їм міста (16)

Дострокового присудження звання Генпрокурор-лейтенанта (22)

Повного зібрання підручників юридичного вишу (81)

Червоного диплома юриста з золотими літерами (9)

Медалі «Рятівник Третього Тисячоліття» (159)

Урочистого рукостискання від Зеленського (64)

Введите, пожалуйста, цифры с рисунка: