01 ноября


15:56

Меркель підтримує продовження санкцій проти РФ

Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель заявляє про наміри підтримати продовження введених Європейським союзом санкцій стосовно РФ.

13:34

Меркель прибула до Києва

Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель прибула до Києва, де має намір провести переговори з керівництвом України, обговорити ситуацію на сході України і реалізацію Мінських домовленостей, а також стан реформи децентралізації.

12:51

Нацбанк не побачив у санкціях РФ нічого жахливого

У Національному банку вважають, що ведення санкцій з боку Росії проти 322 громадян та 68 компаній з України не матимуть впливу на макроекономічну стабільність країни.

12:24

Пенсійному фонду представили нового керівника

Новим головою Пенсійного фонду України призначили колишнього державного секретаря Міністерства фінансів України Євгена Капінуса.

12:06

У Києві з’явився єдиній електронний квиток на транспорт

З сьогоднішнього дня, 1 листопада, у комунальному громадському транспорті Києва – метро, автобусах, тролейбусах і трамваях – в тестовому режимі вводять єдиний електронний квиток.

10:34

РФ ввела санкции против украинских граждан и компаний

Премьер-министр РФ Дмитрий Медведев подписал постановление правительства о введении «специальных экономических мер» в отношении 322 украинских граждан и 68 компаний.

09:39

У Києві відновили обмеження швидкості руху до 50 кілометрів на годину

З 1 листопада у Києві на 17 основних магістралях відновили обмеження швидкості руху до 50 кілометрів на годину.

08:57

Дoба ООС: поранено двох українських військовослужбовців

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.