11 декабря


20:18

Завершився процес новорічного підвищення тарифів на опалення

Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), затвердила підвищення тарифів на опалення для населення останніх двох з 26 виробників теплоенергії (ТКЕ), і таким чином привела їх у відповідність з підвищеною урядом з 1 листопада ціною на газ.

18:41

Фонд держмайна підтвердив скасування «конкурсу» з приватизації Центренерго

Голова Фонду державного майна Віталій Трубаров підтвердив, що конкурс з приватизації Центренерго, який мав відбутися 13 грудня, скасували.

18:21

Уряд продовжить боротися з Насіровим

Кабінет міністрів буде оскаржувати судове рішення суду про поновлення Романа Насірова на посаді очільника Державної фіскальної служби.

18:10

Співголова «Опоблоку» Бойко намагається зірвати з’їзд «Опоблоку» за допомогою поліції

Співголова партії «Опозиційний блок», співголова «Опозиційною платформи - За життя» Юрія Бойко заявив в Нацполіцію, що член політради «Опозиційного блоку» Олександр Касянюк підробив офіційні документи партії, щоб скликати «фейковий» з'їзд.

17:53

Львівська облрада вимагає закриття генконсульства РФ у Львові

Львівська облрада підтримала звернення до президента та Міністерства закордонних справ України щодо закриття генерального консульства Російської Федерації у Львові.

17:28

Завтра у країні очікуються хуртовини, шторми і заборона на в’їзд до Києва вантажівок

12 грудня в Україні, крім західних областей, складні погодні умови: мокрий сніг, у південних та східних областях з дощем, пориви північно-західного вітру 15-20 м/с, у центральних і північних областях сильний мокрий сніг, місцями хуртовини, налипання мокрого снігу.

17:17

СБУ підтвердила: розвідник Семочко живе з росіянками

Департамент контррозвідки Служби безпеки підтвердив, що цивільна дружина і донька першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочко мають громадянство Російської Федерації.

17:09

Суд поновив Насірова на посаді голови ДФС

Окружний адміністративний суд Києва 11 грудня поновив на посаді голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова.

09:08

Доба ООС: втрат зазнали лише окупанти

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.