22 марта


23:47

Євро-2020: Португалія – Україна – 0:0

У першому матчі відбіркового турніру Чемпіонату Європи 2020 року збірна України у Португалії зіграла внічию з чинними чемпіонами континенту.

18:44

СБУ попереджає про провокацію, що містить «стилістичні помилки»

За даними Служби безпеки України, готується черговий вкид у інформаційний простір, який буде стосуватися начебто листування між керівництвом СБУ і МВС напередодні майбутніх виборів президента України.

16:13

ЄС закликав Росію негайно звільнити Павла Гриба

Європейський союз засудив вирок російського суду щодо українського політичного в’язня Павла Гриба, якого сьогодні ув’язнили на шість років за вигаданими звинуваченнями.

15:54

Прем’єр Росії зустрівся з Бойком і Медведчуком

Прем'єр Росії Дмитро Медведєв проводить у Москві зустріч з кандидатом в президенти України Юрієм Бойком і кумом президента РФ Володимира Путіна Віктором Медведчуком.

14:20

Луценко – кум, але посол дорожче: Порошенко «повністю підтримує» Марі Йованович

Президент Петро Порошенко заявив, що посол США в Україні Марі Йованович має його повну особисту підтримку.

11:46

СБУ: спецслужби РФ готували теракт у харківському метрополітені

Співробітники Служби безпеки України під час здійснення комплексу заходів з контррозвідувального забезпечення об’єктів критичної інфраструктури попередили терористичний акт у харківському метрополітені.

10:45

Онуфрій Московського патріархату вислухав проповідь Порошенка про сатанинську сутність Кремля

Президент України Петро Порошенко на зустрічі з представниками Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій обговорив питання майбутніх виборів глави держави, ситуації на Донбасі та агресію з боку Росії.

10:18

Павла Гриба засудили в РФ до 6 років позбавлення волі

Українського політв'язня Павла Гриба, обвинуваченого в схилянні до теракту росіянки Тетяни Єршової, російський суд засудив до шести років позбавлення волі.

09:04

Доба ООС: один український військовослужбовець загинув, двох поранено

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.