09 мая


18:00

Від Мамашая до «Орловки». Окупанти Криму «змогли повторити»: пам’ятник кримським татарам, загиблим у Другій світовій, не простояв і 3-х днів (фото)

Світ «русского мира», «день победы над нацизмом»… (див. також довідку, як и коли старовинне кримськотатарське село перетворилось на «Орловку»).

15:31

Щира гра актора другого плану, чаруючі саундтрек і дикція, зворушлива робота гримера і костюмера: В'ятрович вітає кадр «Слуги ветеранів»

«Постановочне» фото за участю Зеленського сподобалось очільнику Інституту національної пам’яті.

13:29

Бережну «прийняли» ще біля виходу на поверхню з-під землі (про «безсмертну ходу», «9 роту» та Крим)

У Києві біля станції метро «Арсенальна» перед початком акції «Хода Київського відділення безсмертного полку СРСР-РФ» поліція затримала лідера ГО «Сила добра», матір загиблої у жупанії у ДТП екс-нардепа від «регіонів» Ірини Бережної, бабусю дочки Фуксмана (свого цивільного зятя з Німеччини, родича російського ТБ-продюсера Саши «Льоши» Роднянського) і таке інше – тобто Олену Бережну.

09:13

Урочисті новини з «народної» психушки: сепар-ветеран жбурнув гранату в головного нарколога Донецька і десантувався

Сьогодні потужно законспірована мережа кореспондентів «Обкому» в окупованому тилу орків «русского мира» почне урочистий онлайн-репортаж (під рубрикою «ОН-ЛАЙНО») з міст подій і пригод ОРДО (не виключно, що і з ОРЛО).

07:48

Доба ООС: загинув один наш військовий, чотирьох поранено

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.